tisdag, september 08, 2009

Den nya folksporten

Enligt ”Nationell i dag” så var några nationaldemokrater på väg till ett lokalt möte i Södertälje när de plötsligt såg rök och senare en folksamling med ungdomar som stod och såg på. Gänget med ungdomar var upplivade av branden (i förskolan Rubinen) och de hurrade och jublade när branden tog sig. Ungdomarna ömsom skrek ömsom tjattrade både på svenska och andra språk, de samlade även på stenar och flaskor av någon outgrundlig orsak. Efteråt var det enligt nationaldemokraterna fest i området med bengaliska eldar och orientalisk musik. Vi är nog många som blir förtvivlade av den senaste tidens utveckling med skolor som brinner, brandmän och poliser som blir attackerade, men på sätt och vis har vi oss själva att skylla. Vi är alla ansvariga för den utveckling som verkar ta en ände med förskräckelse om inte en kursändring sker väldigt snart. Vi ställde oss inte upp och sade ”nej” tillräckligt tydligt när vi såg att utvecklingen gick åt fel håll. Vi fortsatte att ge våra röster till de partier som av grumliga politiska och ideologiska skäl ville omvandla vårt samhälle i mångkulturell riktning. Vi var inte tillräckligt många som vågade ta risken att kritisera utvecklingen av rädsla för att bli kallad ”rasist” eller ”främlingsfientlig”. Vi var för många som lät oss luras av den uppenbart ihåliga propaganda som det etablerade politiska skiktet öste ut i alla våra medier. Nu är det ganska sent att vakna, det kan t.o.m. vara försent.

Länk Nationell i dag

8 kommentarer:

Anonym sa...

"Kriget i förorten är en räkmacka för SD" skriver Aftonbladet idag.
Det kommer ju knappast som någon överraskning. SD har varnat för denna utveckling i många år nu.
Men vi får väl tacka ansvariga partier i riksdagen för att omsorgsfullt ha brett denna räkmacka under decennier.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/anderswestgardh/article5756519.ab

Glöm inte läsa kommentarerna, innan de censureras av AB.

MS sa...

@Robsten

Jag tror inte att det är försent men att som sagt valet 2010 kommer bli den sista chansen att vända utvecklingen. Det gäller att ni kommer upp i ca 8-10% och när ni väl kommer in att ni tar av silkesvantarna direkt. Det är bara att köra och det finns ingen anledning att hålla igen. Ni har folkets mandat och dom partier som kommer att motarbeta er kommer att få det tufft en lång tid framöver. Jag såg att dagens siffror var 5,3%. Lägg på skämmighetsprocenten så är vi uppe i ca 7-8%. Ni är nu större än KD, C och börjar närma er V och MP. Full steam ahead!!

Jag har sagt det förut men jag tror att för många svenskar är nu the botten is nådd i o m alla reportage om skolbränder och attacker på räddningspersonal. Läser man kommentarer på olika artiklar om invandringssituationen så man att folk är heligt förbannade. PK-media kan nu inte längre kan kontrollera och förvränga sanningen. Deras försök att rasistförklara oss svenskar och bortförklara MENA- invandrarnas beteende börjar bara bli desperat och patetiskt. Jag skriver MENA eftersom vi alla vet att det är den grupp av invandrare som det handlar om. Det var när den grupp började öka dramatisk som problemen började. Det är ingen idé att hymla om den saken.

Robsten sa...

Jag läste kommentarerna ja. Nu är inte frågan om SD skall komma in i riksdagen, utan om SD skall bli tredje största parti eller inte.

Robsten sa...

@MS
Ja läs min förra kommentar. The bottom is nådd ja, men det gäller (nu är jag cynisk) att det blir en "het" sommar också. Sedan kommer etablissemanget slå tillbaka på något sätt, det är jag övertygad om. Gräva upp något gammalt skit om någon perifer medlem, eller vända sig bort när AFA utövar sin verksamhet, något kommer nog att hända tyvärr.

Mats J sa...

Ur Aftonbladets krönika:

Detta är Sverige 2009, ett av världens mest välmående samhällen där även så kallat svaga förorter erbjuder levnadsvillkor som skulle göra miljarder människor avundsjuka.

Jag läser inte så mycket svenska tidningar och ser aldrig på TV, men är det inte så att media håller på att ändra sin berättelse om de här sakerna och att det går väldigt fort nu?

Robsten sa...

Det är min uppfattning Mats

MS sa...

@Robsten

"Sedan kommer etablissemanget slå tillbaka på något sätt, det är jag övertygad om."

Det skulle ingen vadslagningsbyrå ens våga ta upp till spel men det kommer etablissemanget har något för denna gång för att;

The botten is nådd and the kork is out of the flaska.

Era bästa valarbetare, Nattens barn, jobbar hårt i våra förorter just nu. Ni får väl skicka dom en fruktkorg som tack efter valet :-)

//

"Nu är inte frågan om SD skall komma in i riksdagen, utan om SD skall bli tredje största parti eller inte"

No arguments there my friend!

NorthernLight sa...

Jag tycker verkligen synd om er i södra delarna av Sverige. Här uppe i Norrbotten är vi förskonade av musselmännen. Visserligen har en del orter asylmottagning men så fort de fått "positivt" pyser dom till deras jättesläkt och kumpaner i söder. Förhoppningsvis infölivas norrbotten med Finland som då förmodligen blir en av de sista enklaverna av västerländsk kultur kvar i Kalifatet Europa.

-Oj vad röster valarbetarna i GBG som eldar bilar och Mehdi Gehzali ska ha gett Sd i helgen!