tisdag, mars 23, 2010

Fridolin på väg tillbaka från verkligheten

Jag hade rätt då, när jag fruktade att Fridolin är på väg tillbaka från verkligheten till den skyddade verkstad som kallas riksdagen. Jag skrev det i denna blogg.

Fridolin var den riksdagsman som främst drev frågan om den s.k. ”flyktingamnestin” där en massa illegala immigranter fick stanna i vårt land fast de fått avslag på sin ansökan om asyl, de fick alltså avslag av världens mest generösa flyktingsystem. Fridolin är i klass med Sahlin och Westerberg när det gäller världsfrånvänd politik, han är en sann katastrof får vårt land. Att Fridolin är tillbaka till Svensk politik är ett mycket sorgligt och tungt besked för alla som vill värna vårt land, vårt folk och de som vill bevara ett uns av humanism i vårt samhälle.

Länk DN

9 kommentarer:

blofeldt sa...

Undrar om han har tänkt sig bli manligt eller kvinnligt språkrör?

Robin Shadowes sa...

Ingetdera. Han har tänkt tillhöra det nya politiskt korrekta tredje könet. Han kommer således bli antingen kvan eller minna (man har ej ännu klubbat betäckningen på det nya könet). Han tänker ta det nya namnet Jane-Gustav.

z999 sa...

På sätt och vis är det bra eftersom det kommer att bli en skarpare linje mellan "vanligt" folk och riksdagspartierna. Det kommer också att besudla ordet antirasist ännu mer. Men ska alltså Jimmie Åkesson © company sitta och lyssna den typen av människor dagarna i ända? I fyra år?! Jag tycker att SD redan nu borde sätta upp riktlinjer för någon typ av handledning med jämna mellanrum.

z999 sa...

Copyrighttecknet blev fel, skulle ha varit &ampersand;.

Rune sa...

Nja?
Så farligt är det väl inte med denna galna yngling?
Han kommer ju att ge ytterligare draghjälp till SD.
Det är ju bara att tacka och ta emot.

Robsten sa...

Jag anser att Z har en poäng, det kan bli en "Sahlineffekt" av ...människan.

Men jag avskyr honom, ärligt och heligt. Precis på samma sätt som jag avskyr Westerberg, Wennerström och de övriga...

Anonym sa...

Snatterstrand fick en ordentlig avhyvling av Maud Olofsson i TV4:s morgonprogram i morse. Snatterstrand plutade med munnen och såg sårad ut.

Jag förstår att de försöker gömma henne från debatter hon är synnerligen dålig.

Allemand

z999 sa...

Syndikalisten Gustav Fridolin har varit borta från politiken en längre tid. Nu är han tillbaks hos Miljöpartiet med riksdagen som mål och föreslås till ny ledamot i Miljöpartiets partistyrelse.

Gustav Fridolin gjorde politisk karriär genom ungdomsförbundet och satt i riksdagen innan han gick vidare till ett jobb som journalist.

Sitt riksdagsmandat kombinerade han med medlemskap i Syndikalisterna som har ett grundmurat samarbete med vänstersekter som antifascistisk aktion.

Samtidigt deltog Fridolin flera år i de illegala kommunistiska manifestationerna i Salem där afa deklarerade "en fixad, nu tar vi resten".

Micke sa...

"Fridolin på väg tillbaka från verkligheten".

Det är väl en sanning med modifikation, snarare så
går han från en skyddad
verkstad (Journalist på fyran)
till en annan. Hade killen
jobbat med ett vanligt arbete
under sitt uppehåll så hade
rubriken varit mer befogad.