tisdag, maj 08, 2007

Nya attacker från AFA

Jaha, enligt politikerbloggen planeras nya attacker från AFA när SD skall hålla sitt omtalade årsmöte. Jag blir så trött, nu får statsmakterna ta i med hårdhandskarna, detta är ju högmålsbrott, gör något för tusan!

Andra bloggar om:

7 kommentarer:

MA sa...

Polisen bör se till att ha lite koll på infarterna till Karlskrona. De är ju bara ...2 stycken, va? Om polisen ser till att skydda er rejält, med de medel som krävs. Hoppas det blir en bra trevlig helg!

politisktinkorrekt sa...

Regeringens och riksdagens låga. . . nej, platta profil i denna fråga är en demokratisk skandal. De sviker helt enkelt rättsstaten och demokratin. Det är ofattbart.

Även Erixon har knipt om detta ganska duktigt. Har han inte?

Johan Pehrsson (fp) klagade i en Expressen-artikel på sin egen regering och Sabuni för att svika i denna fråga.

länk


Så passiviteten kan inte bero på
okunnighet.

Vad beror den på? Jag drar spontant en parallell mellan Afa och Hitlers brunskjortor (ligisterna i SA). De ideologiska skillnaderna till trots, så är metoderna desamma.

En ful fråga (bara som tankeexperiment förstås): kan det vara så att riksdagspartierna låter extremvänstern hållas, för att det är ett effektivt sätt att
skrämma folk från att bli medlemmar i Sverigedemokraterna?

Är Afa etablissemangets "goon squad"?

Nalin Pekgul påstås ha sagt i TV att hon uppskattade att Sverigedemokraterna hade svårigheter att finna lokal för sitt årsmöte. Om det är stämmer, hur skall man tolka det?

Eller är det tvärtom: man låter Afa et consortes hållas för att det gynnar Sverigedemokraterna, vilka man i hemlighet vill se i riksdagen för att med dem som alibi kunna skärpa invandringspolitiken?

Anonym sa...

De utlovar alltså en demonstration “med alla till buds stående medel”….

Numera börjar dock detta lilla gäng av knasbollar te sig lite… ja, jag kommer inte på nåt bättre uttryck än “små”…. Och SD är ett stort parti. Inom kort kommer allt fler av Sveriges juridiska instituioner att befolkas av SD-are. Från nämndemän till polisstyrelser till riksdagen.

Så dessa skitiga ligister har haft sin storhetstid. Är de värda nåt annat än ett asgarv?

Vi får väl se hur många som dyker upp i Karlskrona. Få tippar jag.

Gustafsson i Säffle

Sven-Olof sa...

Det är nu eller aldrig, som polisen kan visa att de har kapacitet att skydda demokratin.

Nu har man förvarnats. NU vet man vad som är på gång.

En rejäl polisinsats, med busslasser av afa-yngel raka spåret till tingsrätten, är ett anständighetskrav. Om det nu kommer så många, dvs.

MVh Sven-Olof

Marthin sa...

Som någon ovan var inne på, så stämmer det att AFA´s enda roll är terror. De behöver aldrig ta några politiska poäng, så de kan attackera hur som helst och strunta i vad media skriver. I övrigt blir medias roll i det hela mer av en rapportering om vad som kan hända om AFA ser dig som fiende, och använder mer än gärna försökningar i sin beskrivning.

Att benämna AFA som etablissemangets terrorgrupp är kanske att ta i. Det skulle vara om man vänder på det; Alla partier som inte tar avstånd eller förkastar AFA.... Ja ni förstår.

Rusta polisen med gummikulor eller varför inte hagelbrakare laddade med ”beanbags”, och åtnjut hur terroristerna blir färre och färre. Det allra minsta man kan önska/kräva är väl vattenkanoner. Tänk vilken nytta sådana skulle gjort på Avenyn för några år sedan.

Robsten sa...

Jag tror också att AFA inte kan definieras rakt av som "etablissemangets" väpnade gren, snarare "flumvänsterns" väpnade gren.
Ofta är det små attacker mot mindre möten, som det i Alvik i år. Där hade ett vaktbolag kunnat stoppa händelsen. Hade de haft några bastanta vakter med batonger där hade vi kunnat åtnjuta hur AFAiterna vred sig i plågor efter ett antal väl avägda batongslag på noga utvalda delar av deras tunna omogna kroppar.

Andreas sa...

Det kommer bli som vanligt vid sådana här tillfällen. Man läser om AFA-personer och "reclaimare" och andra dreadlockiga sunkhögar (ursäkta generaliseringen, men jag är förbannad), som stenar rutor samt poliser, och skrämmer människor. De blir sedan "ivägskjutsade och avhysta till medborgarplatsen med hyrd buss". Kom igen för hundra gubbar! Får dom en glas champagne, en röd matta att trampa på, samt en puss när dom kliver av också? Lagbrott av den graden måste beivras!