torsdag, januari 07, 2010

Vilken chockartad nyhet


Folkpartiets queerliberal och rabiate feminist Birgitta Ohlsson skulle tacka ”ja” till att bli ny EU-minister om hon fick frågan står det DN. Med de löner och de övriga förmåner som en sådan minister kan tänkas erhålla är vi alla oerhört skakade och förvånade att Ohlsson helt zonika skulle tacka ”ja” till en sådan post. Så här säger hon när DN intervjuar henne.

Jag skulle inte passa för alla ministerposter, men jag har suttit i riksdagen och i utrikesutskottet i åtta år och är partiets utrikespolitiska talesman, säger hon och nämner särskilt sitt engagemang för bistånd och mänskliga rättigheter.
Det är viktiga frågor i valet också. Jag anser att det är värderingar som vinner val.


Vilken oerhörd blygsamhet att erkänna sin begränsning när det gäller en post som t.ex. finansminister. Jag har aldrig hört Ohlsson uttala sig i någon utrikespolitisk fråga överhuvudtaget. Jag har däremot ofta hört henne i rabiata utfall när det gäller feminism och liknande frågor. Att bistånd och mänskliga rättigheter skulle ha någon avgörande betydelse i allmänna val måste vara en klockren och uppenbar lögn. Vi utgår ju ifrån att vi alla har mänskliga rättigheter i detta land.

Så mycket lögn och politiskt snömos i ett såpass kort uttalande, nog märks det att Ohlsson är en yrkespolitiker alltid.

Länk DN

4 kommentarer:

MS sa...

Hon är Fp's egen lilla Mona Sahlin. Dom är väldigt lika varandra när man tänker efter. Båda lever i en egen värld av rosa fluffiga moln där alla män är svin, alla kvinnor änglar, all mångkultur är bra, alla invandrare är enbart goda och snälla,islamister är bara missförstådda buspojkar och makt är härligt!

Sivan sa...

Efter 8 år i riksdagen dag att hon söker ett vanligt jobb. frågan är om hon får något?

Robsten sa...

@MS
Precis ;-)

@Sivan

Nä, vad skulle hon göra?

Sivan sa...

Städjobb på riksdagshuset tror jag hon passar för